כאשר סטודנטית לבניית ציפורניים, מסיימת את לימודיה ומחליטה לפתוח סטודיו על מנת לקבל לקוחות ולספק להן שירות, אחד הדברים הראשונים שהיא אמורה לעשות, זה לחפש מקורות משם אפשר לרכוש חומרים לבניית ציפורניים ברמה הגבוהה ביותר.
אותם חומרים ישמשו אותה בזמן העבודה, על מנת להציע ללקוחות שלה שירות בהתאם לצרכים שלהן. לשמחתן של בוגרות קורסים לבניית ציפורניים, הרי שכיום אפשר למצוא מקורות רבים של חברות, בין אם זה בארץ ובין אם זה בחו"ל, אשר ניתן להזמין מהן חומרים מסוגים שונים. הזמנות ניתן לבצע הן דרך האינטרנט, הן דרך הטלפון וכמובן באופן פרונטאלי.
ישנו ציוד שיש צורך לקנות פעם אחת ולא צריך לקנות מעבר לכך, למשל כל מה שקשור למנורות ודברים אחרים בהם משתמשים בזמן העבודה. לעומת זאת, חומרים אחרים צריך לקנות באופן שוטף, בין אם זה חומרי הדבקה, חומרי חיטוי, לקים ודברים אחרים.
לפני שנסביר כיצד מבצעים את הרכישה, איך בוחרים את החברה הנכונה, יש לציין שבמסגרת הקורס אמורים לקבל את כל המידע הנדרש, הן על החומרים והציוד והן על הדרך להשוות בין סוגים ואיכויות שונות, על מנת לקבל החלטה מושכלת בנושא.
כיצד בוחרים את החברה הנכונה לרכוש ממנה ציוד
ראשית, יש לבחון את הקטלוג של החברה. מה בדיוק היא מציעה כמו קישוטי ציפורניים למשל ובאילו תנאים. רצוי למצוא חברה ממנה אפשר לרכוש את כל הציוד. כך לא יהיה צורך לקנות כל פריט אצל חברה אחרת. זה יחסוך זמן, טרחה וכסף.
שנית, רצוי לקנות ציוד אצל חברה שמספקת שירות משלוחים וכן מספקת שירות של הדגמות, על מנת שיהיה ניתן לבדוק עד כמה החומר איכותי וטוב.
שלישית, יש לבחון את המוניטין של החברה, האם יש המלצות, אם יש חוות דעת חיוביות עליה, מה קהל הלקוחות, כולל נשות מקצוע ותיקות אומרות עליה, לא רק בהקשר המקצועי אלא גם בהקשרים אחרים, למשל אמינות או היבטים אחרים.
ארבע, יש לבחון את העלויות וכן מה תנאי העסקה והאם היא משתלמת לכן.