בשנים האחרונות אנחנו עדים לשינוי מבורך בכל מה שקשור לחדרי הלידה בישראל. כל בתי החולים מציגים את מחקת היולדות המשופצת והמאובזרת שלהם כאשר ניטשת תחרות עזה ביניהם. כל אחד מהם רוצה לעצמו את הפלח הגדול ביותר. ברור שכך. יולדות מכניסות הרבה מאוד כסף לקופה של בית החולים. בנוסף ישנה המעלה שעל פי רוב כל יולדת לא מתעכבת בבית החולים יותר מיום או יומיים מה שמייצר מכונה משומנת של הכנסות לבית החולים שמשכפלות את עצמן שוב ושוב.
זו הסיבה שבתי החולים משקיעים על מנת למשוך אליהם את היולדות.
לידת מים – טרנד כובש
אחד הטרנדים המוצעים כיום בבתי חולים רבים היא לידת מים. נשים רבות מתעניינות בלידות מהסוג הזה והן רוצות לשמוע האם אכן מדובר בחוויה נוחה ונעימה יותר ביחס ללידה רגילה והאם אכן זה מקל על התהליך כולו. אך עבר לכך, ישנה השאלה הבסיסית, האם לידה מתחת למים לא עלולה להיות מסוכנת לתינוק? האם אין חשש לזיהום עבור האם כאשר היא שוהה מתחת למים בעת שתהליך הלידה כולו מתרחש?
לידה בידיים טובות
אז כאן חשוב לדעת כי לידה מתחת למים אכן עלולה להיות מסוכנת, אך רק אם היא מתרחשת במקום לא מקצועי. שם בהחלט עשויים האם או התינוק למצוא את עצמם במצבים לא הכי נעימים. על כן, חובה לפנות אל בית חולים מקצועי שלוקח על עצמו את האחריות המלאה ללידות מן הסוג הזה. יש ל ו את כל הציוד הנדרש ואת כל מה שצריך על מנת להוביל את הלידה בצורה הכי בטוחה הן עבור האם והן עבור התינוק. בכל מקרה מי שחוותה לידה כזו מדווחת על חוויה מיוחדת במינה.
מוזמנים לבקר באתר 'לידה רכה' כדי לקרוא בהרחבה על לידה מתחת למים:
https://www.leidaraka.co.il/